tisdag 19 januari 2010

Det går som på räls.

Det går ju fint det här. Min förhoppning var att komma hem till helgen, men som det ser ut nu blir det på fredag eftermiddag. Han äter som vanligt och allting så det är bara lite Alvedon och voltaren nu i en vecka till.
Förmakselektroderna är är planerade att tas bort den 21:e januari efter att man kollat att ekg:t ser riktigt ut.
Sedan får man stanna tills dagen efter och så gör de en ultraljudsundersökning för att se att det inte blivit någon vätskesamling på hjärtat där sladdarna har varit. Ser allt okej ut så får man åka hem. ;)

Sedan är det några veckor hemma att ta det lugnt, inte ramla och läka. Samt inte få allt för många baskelusker på hjärtat då förstås. Så dagis dröjer ett tag till. Jag ringer till Handkirurgen idag med och ser om jag kan få tag på ko-ordinatorn där. Det hade varit bra om vi får till en operation till innan sommaren, med tanke på hur bra detta har gått borde det gå att klämma in.

Helena är hemma ledig på torsdag och fredag två veckor i rad nu. Bra det så jag hinner träffa några kunder en dag  och besöka arbetsplatserna en dag. Man kan ju göra mycket via telefon och data, men inte hur mycket som helst.

Nu har Scottis tagit bort alla synliga stygn ( de andra inuti försvinner själva), ätit fiskpinnar med potatis och slocknat i sin säng. Skönt!

4 kommentarer:

 1. Å så kul att höra att det går frammåt. Grattis på namnsdagen..undrar när jag kommer få en i almenackan...hm...dröjer nog.

  Hoppas jag får se er snart.

  SvaraRadera
 2. Härligt att höra och se Scott , grattis på namnsdagen brorsan. Tips till Danica, skicka in ditt namn till Bolibompa så kan du få en "Bolibompanamnsdag" :-) Kram Karin

  SvaraRadera
 3. HEHE...kul Karin...får göra det. Känner mig utanför...

  SvaraRadera
 4. Så underbart att Scottis snart skall få vara hemma med sina vilddjur till syskon, kan nog tänka mig att han saknar dom helt otroligt mycket!!
  Grattis Henrik, visst är det skönt att få vara lite självgod och påminna alla vilsna själar där ute som inte kan komma ihåg en så här viktig dag .-).
  Stora kramar från Anna

  SvaraRadera