söndag 24 januari 2010

Glad, gladare Scottis

Scott är sig själv igen. Så underbart att det gått så fort. För en vecka sedan så låg han på övervakningen med en massa slangar och sladdar om sig. Nu är han uppe och springer som vilken grabb som helst.

Idag har vi varit ute och lekt, Scott, Liv och mamma. Scott har sprungit runt och visst var jag lite rädd att han skulle halka, men det har gått fint. Stannade förbi och matade ankorna på vägen hem också. Will följde med pappa till IKEA för att köpa en våningsäng. Det har han länge pratat om, och vi tyckte att det var läge nu att grabbarna får ett eget "grabbrum". Främst också så att storebror Will kan ha sina Bakugans och sin dator ifred utan att lillasyster pillar på dom med kletiga fingrar :-) På Scott's overall ovan ser ni vilken figur som kommer att pryda en fondvägg i grabbrummet.

Nu tar bloggen en paus, till nästa gång det är dags för nästa operation. Vi vet ännu inte när det är dags. Näst på tur står en operation på en av händerna där man sätter in en diskrationsställning. Oklart om det är lämligt att ta detta innan sommaren eller om det blir till höst.

Vi vill passa på att tacka alla som har hört av sig via bloggen, via mail, via telefon och besök. Till alla som hejat på Scott och tänkt på honom under den tuffa tiden. Så underbart att veta att vi har så omtänksamma vänner, syskon och farmor. Vill också tacka Scott's förskola för ert engagemang i Scott och för den fina boken fylld med teckningar som alla Scott's kompisar gjort.
Tack allesamman!

Ni som vill får gärna komma och besöka oss, bara ni är friska :-)

4 kommentarer:

 1. Åh Så sött o se honom utomhus. JAG kommer så fort jag kan. Helst över en hel helg om ni vill. Å längtar....saknar er.

  Ska bli kul att se er fondvägg...Den du gjorde sist innan Will föddes var ju kanon fin så denna blir nog ännu finare...Målar du på fri hand eller e det en fondtapet med Superhjälten??

  SvaraRadera
 2. Sophie och David24 januari 2010 21:55

  Härligt att se att Scott är uppe och ute på äventyr! En riktig liten superhjälte!

  Kramar Sophie och David

  SvaraRadera
 3. Vi kommer snart!!! Bara friskna till på Jonathan som är förkyld. Massor av kramat från hela familjen, Kram Karin

  SvaraRadera
 4. Härligt att få vara ute och leka =)
  Jag har själv både träningvärk och blåmärken efter all pulkaåkning med mina kids ;)

  Ses vi på söndag?

  kram B

  SvaraRadera