söndag 17 januari 2010

God natt för idag.

Ett sista godnatt för idag. Har förberett mig för en vecka på hospitalet med Scottis, i alla fall tills på torsdag för då skall Mamma vara här istället.

Resväskan packad med kläder till både mig och Scott och äntligen har vi en dator på sjukhuset med. Men 4 dygn på 10kvm och usla program på tv:n är vi förberedda på nu i alla fall, det är ju inte mera långtråkigt än för Scottis. Vad hände med Bröderna Cartwright och andra bra program som gick på dagen förr?

Will & Liv, som var här i 30 minuter, verkar ha kört slut på Scott för han sover gott sedan de gick. Eller så var det Alvedonen som gjorde det.

Tyvärr så har inte kisseriet kommit igång ännu bara sedan de slutat med några mediciner. Kan vara stopp nån stans. Tydligen finns det en kiss-ultraljudsmaskin. Nä ingen sådan man kollar bebisar i en mage med, utan en som specifikt kollar om man är kissenödig och då HUR kissenödig man är. Fantastiskt. Tänk att det sitter en ingenjör och gör en sådan maskin någonstans i världen. Han måste ha druckit Jolt-cola jämt och inte hunnit med att kolla sin blåsa? Nå hur som  helst, krånglar det så får man tillbaka katetern ett tag (kateteter är alltså en slang de kör upp i den lille och ända upp i blåsan = Aj aj aj för den som inte vet vad det är).

Fast ingen brådska, vi kommer ändå inte härifrån på ett par dagar.

Faaaschan over and out for today.

3 kommentarer:

 1. Anna Hedin Göran17 januari 2010 22:47

  Hej på er,

  Äntligen har jag läst igenom bloggen och jag kan inte säga annat än att jag är så lycklig för Scott att allt har gått bra. En och annan tår har runnit nerför kinden när jag har sett bilderna och nu också förstått vad stackarn har gått igenom. Jag kan inte tänka mig en starkare liten kille och starkare föräldrar!!!!
  Jag tänkter på er varje dag och hoppas att vi kan träffas så snart som det är säkert för Scott.
  Många bamsekramar från kompisarna i Kode

  SvaraRadera
 2. Kul att han fått besök från syster o bror.

  En kisse slang gör inte ont för dom använder alltid bedövningsgele när dom för in slangen. Hoppas kisseriet kommer igång för det e inte bra att föra ut o in en kateter många gånger. Man gör mer skada än nytta...

  Hälsa honom från Panke

  SvaraRadera
 3. Ja ja jag vet att det inte gör så ont Panke, men jag skulle inte ändå vilja ha en 30 cm lång gummislang uppkörd i.......

  SvaraRadera