torsdag 21 januari 2010

Trådarna dras efter lunch

Glad och pigg vaknade Scott kl 7 imorse. Bara upp och hoppa. Ville ut och leka i lekrummet med en gång. Tog fram en stor lastbil och gjorde brummande ljud, kraschade med lastbilen och gjorde ljud därefter också. Trodde han skulle väcka hela avdelningen.

Käkat frukost och tagit kontroller. Gått upp 1 kilo på en vecka, är det möjligt???

Fick beviljat permis till i eftermiddag om vi ville komma hem lite, men Henrik har ju bilen och är iväg och jobbar så vi är ändå strandsatta här. Så trådarna dras efter lunch istället för i eftermiddag. Därefter måste Scott vara kvar på avdelningen till ultraljudet görs imorgon för att se hur området kring hjärtat ser ut, där trådarna suttit. Är det OK, dvs ingen vätskesamling runt hjärtat då hoppas jag det är grönt att åka hem.

Det som nu bekymrar hjärtdoktorn är Scott's höga blodtryck. Det har han inte haft förut, utan det har kommit efter operationen. Trots medicin så är det högt. Det är snarare blodtrycket som isf gör att vi får stanna några extra nätter på avdelningen. Vi får se hur det går.

3 kommentarer:

 1. Visst är det underbart med små piggelinisar klockan 07:00 ;)

  Håller tummarna för att ni ska få hem er lille goding imorgon.

  kram Babette

  SvaraRadera
 2. Hoppas det går bra med blodtrycket och att de kan fixa det med.. borde väl vara "enkelt" med tanke på allt annat svårt de har fått till bra. Heja Scott, du är fantastisk. Heja mamma och pappa för att ni orkar vara glada.
  Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Vi tittar lite varje dag på bloggen. Filmen där Scott cyklar ville Junior se ungefär 18 gånger! De är så lika varandra på fotona så det är nästan läskigt. Vad härligt att det går så bra för gubben och att han klarar av alltihop med gott mod. Karmar Junior, Fredda o Janne

  SvaraRadera