lördag 16 januari 2010

Trött Tröttare Scottis


Alltså, det tar på en när de gör en sådan hära operation. Det verkar ha slutat blöda nu, men blodtrycket är fortfarande högt (utan medicinerna that is) och han dricker inte så bra. Fast å andra sidan, är han så trött så det liknar ingenting och då orkar man ju inte läppja på något att dricka. Det hade ju varit bra om han började dricka och äta lite mera. Då kan man ta bort sonden i näsan som sitter bara för att ifall ifall kunna ge lite mat. Och så kan man ta bort katetern och någon medicin till. Lite mera sovning blir nog bra.

Sköterskan har suttit och läst "Kalles nya cykel" för Scottis och märkte inte att han somnade nästan med en gång. Så hon satt och läste hela boken till sig själv. Men den verkar ju bra (kalle är en apa och hans kompis är en giraff).

Han sover gott men med en gång han somnar till ordentligt så tappar han nappen ur munnen och då vaknar han genast. Det gäller att vara på sin vakt, han blir vansinnig och blodtrycket går upp om det tar mer än två sekunder innan nappen är i munnen igen. Intressant fenomen det där.

Nu skall jag dricka lite statoil-kaffe som jag köpte på vägen hit innan det blir hel-kallt.

Jo och tack också alla som skrivit en massa kommentarer per mail, på facebook och här. Samt inte minst de som ringt. Det värmer och man blir lite förvånad hur fantastiskt det här fenomenet med internettet är. Det är ju enormt många som följer Scottis, många fler än vi nånsin trott. Så tack för allt stöd. Vi har ju varit med om allting länge nu, typ 2,5år), men det blir så tydligt för andra med när man väl offentliggör det så här. På gott och ont får man väl säga, vi har ju dragit oss för det förut.

Tack tack allihop!

Nämen! Nu blev kaffet kallt ändå......

5 kommentarer:

 1. Inte gott med kallt kaffe....hehe.

  Jag har velat ringa er men inte velat störa...trots att jag vet att jag inte är i vägen..hehe...

  Ni får helt enkelt anlita en nappvakt.

  SvaraRadera
 2. Nappvakt? är du intresserad av tjänsten? :-)

  Ö sörran, du stör aldrig, vettö la!

  SvaraRadera
 3. Jag tar den....

  SvaraRadera
 4. Vi följer er via bloggen och jag tänker på er hela tiden. Är inne x ggr per dag. Tveka inte att säga till om vi kan göra något för er.

  Kram igen ! Annsi

  SvaraRadera
 5. Tack Annsi vännen. Vill tacka för det fina kortet vi fick i brevlådan på operationsdagen. Så uppskattat!

  Kanske att Will och William kunde leka någon dag efter dagis? Vi kan höras av längre fram. Kram, vännen!

  SvaraRadera