torsdag 11 februari 2010

Stöd forskningen om barns hjärtfel

Nu har det snart gått 1 månad sedan Scott genomgick sin 4:e hjärtoperation. Idag märks inget på honom förutom att han kan få lite ont i bröstkorgen när han blir ledsen eller arg. Bröstkorgen buktar lite utåt också, men i takt med att han växer så kommer det att lägga sig. Så har det varit vid tidigare operationer också. Likadant på Liv med.

Vi är inne i andra veckan av februari och även om vi själva inte glömt av att ge ett bidrag till Hjärt-Lungfonden så har vi iaf glömt att skriva om det i Scott's blogg. Februari månad har sedan ett tag tillbaka utsetts till alla barnhjärtans månad av Hjärt-Lungfonden. Under februari månad samlar de därför in pengar till forskning om barns hjärtfel. Eftersom vi i vår familj har blivit trefaldigt drabbade, så känner vi extra mycket för detta.

Vänner, ni som följer vår blogg kan hjälpa till att stödja forskningen om barns hjärtfel genom att SMSa BARNHJARTA 298 NAMN till 72901. Alla som gett ett bidrag kommer att se sitt namn i hjärtat till höger.
Det ni! :-)

I år går insamlingen av pengarna till ett rikstäckande videonätverk, döpt Gertrud, för alla Sveriges barnhjärtkliniker. Via nätverket kan specialister över hela landet samlas och vara med på hjärtundersökningar och i realtid se alla ultraljud som genomförs. Detta leder till snabbare beslut om bästa behandling och att fler barn kan få en rätt ställd diagnos oavsett var i landet man bor.
Hjälp till du också!

2 kommentarer:

  1. Hittade precis hit. Jag levde 4 dygn i den här klart-som-fan-det-kommer-att-ordna-sig-världen, innan vår äldsta dotter stabiliserades, men det här är er vardag. Jag är helt knockad. Vilka hjältar ni är. Go Scott, go!

    SvaraRadera
  2. Hej,
    Vilken otroligt fin blogg ni har, det känns verkligen i hjärtat när man läser om er kamp! Stämmer in i Niklas hyllning till er, vilka hjältar och vilken super hjälte till son ni har!!
    Go Scott, go!!

    SvaraRadera