fredag 22 januari 2010

Pigge Scott


Då blodtrycket är högt så skulle fler kontroller göras under natten. Visst, ok. Tänkte inte så långt att för att mäta blodtryck så är det ju en blodtrycksmätare som används. Här används inte någon manuell utan det är en liten smidig vagn som rullas in och som sköter det där pumpandet automatiskt. Inte Scott's favorit.

Kl 00.00 gjordes de första kontrollerna. Jag blev förvånad över att Scott var så medgörlig. Kanske att det var just i nyvaket tillstånd. De satte på blodtrycksmätaren och fick från ett högt värde. Typiskt. Iaf, efter kontrollen var Scott jättepigg och frågade om vi kunde leka eller titta på film. Mitt i natten. Nej sa jag. Nu ska vi sova. Scott låg och vred på sig i över en timma innan han somna. De kom vid 06 igen. Trycket denna gången var helt ok. På gränsen till högt. Omöjligt att somna efteråt så vi gick upp. Bilden är tagen strax efteråt när Scott kör sin vagn runt runt i korridorerna.

Nu väntar vi på tid till ultraljud för att kolla hjärtat. Sedan ser vi vad de säger om blodtrycket också. Min förhoppning är att vi får komma hem idag.

5 kommentarer:

 1. Faster håller tummarna. Kram till dig med Helena, tänker på dig, som en mamma till en annan. :-)

  Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Jag håller tummarna att ni får ta med er lille kille hem idag. Helt otroligt vad en liten kropp kan gå igenom, och att han sen kan vara så pigg och glad. Har haft tårar i ögonen varje gång jag läst bloggen, först för det gjorde så ont i hjärtat att se bilderna när Scottis va nyopererad och sen för man blir så lättad att se hur snabbt han återhämtade sig. Ha det nu riktigt bra och hoppas att vi kan ses snart!
  Massa kramar Jenny

  SvaraRadera
 3. Vi håller alla tummar! =)

  kram Babette

  SvaraRadera
 4. Då håller vi tummarna att det blir i em. Jag skall på ett lunchmöte i stan och ringer er sedan och ser om ni vill ha skjuts hem. Om dåtton säger att det är ok.

  SvaraRadera
 5. Ville han leka vid midnatt...sicken grabb.
  Kul att se attt han e på gott humör. Hoppas ni får åka hem snart.

  SvaraRadera