torsdag 21 januari 2010

Trådar dragna


Nu har scott blivit av med trådarna. Tyvärr hade infarten på foten slutat att fungera så det fick ske utan något lugnande, enbart en alvedon supp i stjärten för ca 30 minuter sedan. Det var över på ca 1 minut. Scott blev ledsen för träden sitter fast i hjärtmuskeln med ett stygn. Och detta rycker man bara loss. Jag kunde inte med att titta på, men råkade kika ner när jag trodde det var klart. Jag ryser fortfarande när jag tänker på det. Sedan känns det också en del när tråden dras mellan revbenen. Och ja, Scott lät därefter också. Stackarn. Men nu är det klart och över. Det är full fart i lekrummet så nu är han glad igen. Inget mer händer ikväll. Avvaktar ultraljud imorgon.

4 kommentarer:

 1. Åh vad han är duktig!!! Största kramen från faster Karin

  SvaraRadera
 2. AAAAAAAAAAAJJ! Hade jag sagt med.

  Förresten, eftersom jag tänkte lära mina barn god kultur när mor och scott är på sjukhuset, så har vi andra ätit middag hemma idag - ja på mitt andra hem alltså. Mackedånken! Mmmmmmmmmm!

  SvaraRadera
 3. 1 min kan vara väldigt lång tid.....stackarn... men skönt att de "glömmer" så fort. Superhärligt att allt gått så bra. Tänker på er allihop! Kram på er

  SvaraRadera
 4. Jo alltså, jag glömde säga det. När vi åt middag på McD så satt Casper Janebring (http://www.arvingarna.nu) med familj jämte oss. Och kan du tänka dig mamma, de åt hamburgare de med. Alltså, det måste vara nyttigt då eller?

  SvaraRadera